IMMOBILIE

MEHR IMMOBILIEN ANSEHEN

DIENSTLEISTUNGEN

Wir sind eine international anerkannte Anwaltskanzlei, die schnell wachsenden Unternehmen, insbesondere solchen, die in mehreren Ländern tätig sind, ihre Unterstützung anbietet. Wir bieten unseren Mandanten ein Höchstmaß an Rechtssicherheit und sind ein ausgezeichneter echter Partner und ein wichtiger externer Mitarbeiter, der zum Erfolg des Unternehmens beiträgt.

Warum uns wählen

EU-Lawoffice je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki skrbi za celovito podporo fizičnim in pravnim osebam na področju pravnega in finančnega svetovanja. S širitvijo naše ekipe smo se specializirali tudi na različnih drugih področjih, saj lahko le tako najbolje zadovoljimo potrebe naših strank. Imamo široko mrežo partnerskih odvetniških pisarn, notarjev, mediatorjev, cenilcev, nepremičninskih agentov in davčnih svetovalcev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Naša ekipa že skoraj 20 let celovito skrbi za številna uspešna slovenska kot tudi tuja podjetja. Celotna ekipa podjetja skrbi za to, da celovito in korektno poskrbimo za svoje stranke ter rešimo vse njihove težave s katerimi se srečajo pri vstopu na nove trgu ter pri mednarodnem poslovanju.

VODSTVO

Andrej Jan Urank
Andrej Jan Urankmag. prava, strokovnjak za pravno svetovanje
Andrej Jan Urank je po zaključenem študiju prava v republiki Avstriji svoje znanje in izkušnje pridobival v pravnih službah v različnih Avstrijskih bankah. Kasneje pa je svoje izkušnje nadgradil z delom v različnih mednarodnih odvetniških pisarnah, kjer se je ukvarjal predvsem z zadevami mednarodnega gospodarskega prava. V preteklosti je svetoval mnogim uspešnim podjetjem tako v Sloveniji kot tudi v tujini.
Christian Fugger
Christian FuggerStrokovnjak za finančno svetovanje, izvršbe in izvensodne poravnave
Christian Fugger je svoje dolgoletne izkušnje pridobival v bančnem sektorju, kjer se je specializiral na finančnem področju. Kasneje je stopil na samostojno podjetniško pot, kjer je sodeloval z različnimi mednarodnimi odvetniškimi pisarnami predvsem na področju izvržb in izvensodnih poravnav. Z svojo ekipo v podjetju že vrsto let skrbi za optimizacijo finančnega poslovanja ter poravnavo dolgov za mednarodne stranke.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pokličite ali pišite nam za brezplačen posvet!

EU-Lawoffice
Trdinova 5l,
SI - 1000 Ljubljana

info@eu-lawoffice.com

T: +386 1 430 07 01
F: +386 1 430 07 02