Davki v poslovnem svetu ne predstavljajo drugega kakor stroške. Znano je, da je stroške ob uporabi ustreznih metod mogoče bistveno znižati. Enako velja za davke. Naši davčni strokovnjaki z uporabo zakonitih metod poskrbijo, da so davčne obveznosti oziroma nepotrebni stroški gospodarskih subjektov kar se da nizki.

• Ali se izogibate določenih transakcij zaradi davčnih posledic, ki se kažejo v zmanjšanem dobičku vaše družbe?

• Ali imate načrte za prihodnost in želite svoje poslovanje organizirati tako, da boste lahko optimizirali tudi davčne implikacije?

• Ali želite zmanjšati davke?

Če ste na katerega izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, smo pravi naslov za vas. Seznanili vas bomo z davčnimi implikacijami posamezne transakcije in vam pojasnili učinke, ki jih posamezen poslovni dogodek lahko ima na davke, ter vam hkrati predstavili davčno optimalne možnosti, ki jih boste lahko izbrali za dosego vašega cilja. Z namenom optimiziranja poslovanja smo razvili sodoben način davčnega načrtovanja, ki našim strankam omogoča ustrezno zniževanje davčnih obremenitev. Dejstvo je, da je davek zgolj strošek, ki je popolnoma enak vsem drugim stroškom, ki načenjajo dobiček davčnega zavezanca in ga je mogoče znižati z uporabo zakonitih metod in sredstev.

V sklopu davčnega načrtovanja je nujno omeniti tudi koriščenje davčnih olajšav, ki so eno izmed najbolj pogostih orodij za zniževanje davčnih obveznosti. Vendar pa zakonodaja predpisuje pogoje, ki morajo biti izpolnjeni, da se davčna olajšava prizna. Za naše stranke ocenimo možnost in pripravimo potrebno dokumentacijo za koriščenje davčnih olajšav.

Redno davčno svetovanje

• Niste prepričani ali vas za vašo odločitev davčna inšpekcija nekoč oglobi?

• Ali v okviru poslovanja trčite ob takšno določbo davčne zakonodaje, brez nje pa na morete izvesti transakcije?

• Vas od izvedbe transakcije odvračajo z njo povezane davčne implikacije?

Težava veljavne davčne zakonodaje je, da ni niti transparentna niti eksplicitna. V okviru rednega davčnega svetovanja rešujemo dileme in preprečujemo nastanek napak v obračunih davčnih obveznosti, poleg tega pa sproti optimiziramo vsako transakcijo posebej.

Naša prednost je v tem, da poleg davčnega svetovanja nudimo tudi storitve pravnega svetovanja. Tako lahko na dano situacijo pogledamo tako z davčnega kot pravnega zornega kota in ponudimo celovito rešitev.​

Nazaj

KONTAKTIRAJTE NAS

Pokličite ali pišite nam za brezplačen posvet!

EU-Lawoffice
Trdinova 5l,
SI - 1000 Ljubljana

info@eu-lawoffice.com

T: +386 1 430 07 01
F: +386 1 430 07 02